088 - 0200 300
mail@eduforce.nl

Levelwerk is dé uitdaging voor slimme en (hoog)begaafde leerlingen!

 

Wat is LevelwerkLevelwerk biedt een totaalaanbod van verrijkende activiteiten en kan worden gebruikt vanaf groep 3 t/m groep 8. Met de aanschaf van Levelwerk heb je voor slimme en (hoog)begaafde leerlingen een passend en kant-en-klaar leerstofaanbod in je eigen school. Het is eenvoudig te implementeren en kan naast de methode gebruikt worden. Het aanbod is passend doordat je de basisstof compact en dus ruimte creëert voor een aanvullende verrijkingsleerlijn; Levelwerk.

Levelwerk biedt begaafde leerlingen, slimme leerlingen en leerlingen met een goede werkhouding uitdaging. De lat ligt hoog: er valt echt iets te leren. Er is aandacht voor executieve functies en metacognitieve vaardigheden met creatieve, technische, sociale en kunstzinnige opdrachten.

Bestellen_levelwerk_roze

 

Hoe ziet Levelwerk eruit?

Levelwerk bestaat uit 7 Levelboxen. Voor elk leerjaar van groep 3 t/m 8 is er een Levelbox. In de boxen vind je een breed aanbod aan opdrachten en materialen op het gebied van taal, rekenen en allerlei. In deze laatste categorie vind je opdrachten die te maken hebben met kunst en cultuur, creatief denken, techniek en ook is er aandacht voor sociaal emotionele ontwikkeling en leervaardigheden. Bekijk hier een aantal voorbeeld opdrachten.

In elke box zitten de juiste materialen inclusief een begeleidingsmap waarin precies staat wat de kinderen elke periode moeten doen.

Inhoud per boxAan de slagErvaringen

 

 

 

 

 

 

© 2015 Levelwerk - Alle rechten voorbehouden